Reserveren? Klik hier!


Reserveren? Klik hier!

Over ons

De naam 'stadsherberg' is niet voor niets gekozen. Ver in de geschiedenis was dit een buurt voor lichtekooien, kroeglopers en vreemde snuiters. Bier, vrouwen, taferelen... Op deze prachtige volkse plaats aan het voormalige Bodeterrein, waar Boomsma zijn bekende Beerenburg distilleerde, staat nu een sfeervol restaurant met uitzicht op de beroemde toren van Leeuwarden. Daar draait het allemaal om smaak. Geniet van de smaakvolle inrichting, maar vooral van de voortreffelijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

De toonaangevende keuken van Stadsherberg Bellevue staat bekend om de kwaliteit en gebruikt de beste ingrediënten voor het samenstellen van de menu's en à la carte gerechten. Het meest malse vlees, verse vis en de vegetarische producten worden op een 'eigenwijze' manier bereid. Je kunt zowel binnen als buiten eten op het prachtige terras dat ruimte biedt aan 110 gasten. Ook voor groepen is Stadsherberg Bellevue dan ook een pracht locatie. En over groepen gesproken… Heb je iets te vieren? Een zakelijk diner, een bruiloft of wil je met een grote groep gezellig borrelen? Stadsherberg Bellevue is ook af te huren!

Tot ziens in Stadsherberg Bellevue. Lekker eten, een kopje koffie of een wijntje drinken, genieten van een lunch, borrelhapjes of een maaltijdsalade, de kaart van Stadsherberg Bellevue heeft voor iedereen wat wils.

Contact

Oldehoofsterkerkhof 48
8911 DH Leeuwarden
058 - 215 53 18
stadsherbergbellevue@hotmail.com
Facebook stadsherbergbellevuecom
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag vanaf 11:00
Woensdag vanaf 11:00
Donderdag vanaf 11:00
Vrijdag vanaf 11:00
Zaterdag vanaf 11:00
Zondag Gesloten